TonZon isolatiewerk

Duurzaamheid is tegenwoordig een veel besproken onderwerp. Veel mensen kiezen daarom voor het optimaal isoleren van hun woning. Hiermee wordt bespaard in energiekosten en het leefklimaat wordt veel aangenamer. M. Graveland werkt hiervoor uitsluitend samen met TonZon. Tonzon heeft specifieke methodes ontwikkeld, die maximaal isoleren met minimale belasting voor het milieu.

In deze PDF leest u uitvoerige productinformatie m.b.t. vloerisolatie, isolatie voorzetwanden, dakisolatie, radiatorfolie en badisolatie, alsmede de ISSO Kwaliteitsverklaring, DUBO-Keurmerk en enkele (milieu)onderzoeken en artikelen. Om in 3 minuten een goede indruk te krijgen van isolatie van een kruipruimte bekijkt u deze video. Wilt u weten hoe het mogelijk is dat wij de vloer nog warmer maken dan de lucht erboven bekijk dan deze animatie.

TonZon heeft in de praktijk het grootste effect op de vloertemperatuur van alle bekende vloerisolaties en daarmee ook de grootste energiebesparing. Een prettige bijkomstigheid is dat er een einde komt aan de soms muffe geur vanuit de kruipruimte en dubbelglas dat beslaat. Prettig is ook dat u tijdens het aanbrengen en de dagen er na gewoon in huis kan blijven omdat er geen giftige chemicaliën worden gebruikt.

Kruipruimte ophogen

U kent het probleem vast, de bestrating tegen de buitengevel zakt weg. Met alle gevolgen van dien.

De oorzaak is het wegspoelen van zand onder de fundering van het huis. Als u een blik onder de vloer werpt blijkt er ook nog eens water onder de vloer te staan. De beste oplossing is het ophogen van de kruipruimte. Door het aanbrengen van zand of kalkkorrels wordt de vloer op de gewenste hoogte gebracht. Ook worden hiermee direct vochtproblemen, geurproblemen en insectenproblemen verholpen omdat de kruipruimte weer droog is. Indien de vloer van houten balken is gemaakt verlengt een droge kruipruimte de levensduur van de vloer aanzienlijk.

Informeer naar de mogelijkheden, wij maken graag een prijsopgave.

  • vtem news box
  • vtem news box
  • vtem news box
  • vtem news box
  • vtem news box
  • vtem news box
  • vtem news box